Over ons

Even voorstellen ..........

BBQ JO is de werknaam van Johan Welmers woonachtig in het dorp Hall, in de gemeente Brummen, centraal gelegen tussen Apeldoorn en Zutphen.

Sinds ruim 10 jaar inmiddels actief in de verkoop van barbecues en toebehoren. Aangezien koken voor die periode al een grote hobby was, ben ik sinds die tijd flink besmet geraakt door het barbecue virus.

Om de klant goed te kunnen adviseren over barbecues en het goede gebruik ervan, heb ik diverse trainingen gevolgd door de jaren heen.                         

Dit was bij o.a. bekende barbecue grootheden zoals : Harm Jan Bloem (Harm Jan de BBQ man), Jeremy Vermolen (SBS6 tuinruimers) en Jord Althuizen (o.a. Jurylid van RTL4 Grillmasters)

Door mijn werk merk ik dat de consument wel behoorlijk wat geld over heeft voor een leuke barbecue. De mogelijkheden van een barbecue worden helaas slechts voor een heel klein deel benut. 

Hierdoor kwam bij mij het idee om met mijn ervaring als hobby workshops te gaan geven. Dit om de mogelijkheden van een barbecue beter te leren benutten en er smakelijkere en verantwoorde gerechten op te leren bereiden. 

Zelf mag ik uiteraard ook graag achter de barbecue staan en hiervan laat ik anderen tijdens kleinschalige catering dan ook met enthousiasme meegenieten. Ik kom met veel plezier bij u op locatie om uw festiviteit te voorzien van lekkere originele hapjes bereid op de barbecue.

Tevens promoot ik ook graag tijdens een demonstratie uw producten op de barbecue. Dit kan zowel gaan om verse producten zoals kip, vlees, vis, groente e.d. maar ook bijvoorbeeld een nieuw model barbecue of accessoire hiervoor.